"Jesień"

nowe menu

Ważna od 2018-11-05 do odwołania

Opis

W nowym menu North Fish znajduje się:

  • Łosoś po góralsku - grillowany stek formowany z oryginalnego łososia norweskiego, zapiekany z bogatym w aromaty serem wędzonym, podawany ze słodką konfiturą z żurawiny i świeżą gałązką rozmarynu.

  • Sandacz w cytrynowej panierce - sandacz z charakterystyczną delikatną, cytrynową panierką. Delikatne mięso ryby zyskuje nowy i wyjątkowy smak. 

  • TeGløgg - autorski napój korzenny z cynamonem, kardamonem, goździkami, sokiem jabłkowym, nektarem z czarnej porzeczki, cytryną i pomarańczą, inspirowany tradycyjnym norweskim Gløggiem. TeGløgg dostępny również w wersji na zimno w butelce.

  • Zupa dyniowa - kremowa sezonowa zupa dyniowa, przygotowywana na bazie bulionu warzywnego, podawana z pestkami dyni i chrupiącymi grzankami.

  • Panna Cotta - wyjątkowy deser z mleka w wyśmienitą konfiturą z żurawiny.

Gdzie

Wszystkie okazje

Strona internetowa Goodie wykorzystuje pliki cookie zapisywane w pamięci przeglądarki internetowej. Szczegółowe informacje dostępne są tutaj.